"... och vi på Korv-Ingvars!"

|

Tidigare i veckan slog de ut GP-laget Azalea i 16-delsfinalen, men på Ullevi räckte inte Jitex ända fram.

Första halvlek var jämn, men efter tjugo minuter tog AIK ledningen genom Aminata Sy. Den spelskickliga och starka mittfältaren spelade Gothia cup-final redan förra året i klassen G12. Då med Vasalund/Essinge.

- Det känns jättebra. Alla kämpade och spelade bra, säger målgöraren efter matchen.

I andra halvlek blir AIK:s anfall allt farligare och i 43:e minuten kan Linn Miskulin trycka in 2-0 efter en målvaktstretur på ett skott från Jackie Kisch Brunzell.

Efter prisutdelningen på väg mot guldbussen får även solnalaget chansen att avslöja var de ska fira sin vinst:

- På Korv-Ingvars i Solna! Det är världens bästa korvkiosk, säger tjejerna och skrattar.