Landskronas Monday Samuel grattas efter sitt 0–1 mål under måndagens match i Superettan mellan IFK Värnamo och Landskrona Bois. Matchen slutade 1–1.

Oavgjort dagens resultat i superettan

|

Måndagens resultat i superettan var 1–1, dels i Göteborg, dels i Värnamo. Nian Gais tog emot femman Brage som sökte viktiga poäng i jakten på topplagen. Men det var Gais Karl Bohm som inledde målskyttet redan efter sex minuter. Borlängelaget jagade kvitteringen och med kvarten kvar till pausen satte Marcus Astvald 1–1, vilket stod sig tiden ut.

För Gais var det femte oavgjorda matchen på de sju senaste.

I botten tog Värnamo, sist i tabellen, emot Landskrona som ville slippa ligga under kvalstrecket. Efter en dryg kvart visade gästernas Monday Samuel att det var hans dag när han satte sitt sjätte mål för säsongen.

Kvitteringen dröjde bara två minuter och den kom på straff genom veteranen Pär Cederquist, hans sjunde mål. Och även i den här matchen blev det 1–1.