Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Detroits Justin Abdelkader, Henrik Zetterberg och Gustav Nyquist firar ett mål.

Nyquist skadad efter mål

Gustav Nyquist stod för ett av Detroits mål när laget vann över Edmonton i NHL-ishockeyn med 4–0. Sedan skadade han ena knät och fick lämna matchen.

Nyquists 2–0-mål i mitten av första perioden blev hans femte för säsongen. Han satte pucken bakom Edmontons målvakt Cam Talbot efter en passning från Henrik Zetterberg som först själv hade missat målet.

Senare i första perioden skadade Nyquist ett knä i en krock med Edmontons försvarare Eric Gryba. Nyquist fick gå av isen och kom inte tillbaka i spel under resten av matchen.

- Jag kan inte ge besked om i morgon än. Vi vaknar i morgon och ser hur det ser ut. Men det är inte så illa som det kanske såg ut från början, säger Detroits tränare Jeff Blashill till nhl.com om Nyquists skada.

Lagkamraten Frans Nielsen hyllar Nyquist och hoppas att skadan ska läka fort.

- Det är tufft. Han är en av våra mest talangfulla och bästa spelare, så förhoppningsvis är det inte alltför allvarligt. Det är alltid tufft att förlora någon, men speciellt en sån kille, säger Nielsen.

Jeff Blashill säger att han gillade sättet laget spelade i början av matchen.

- Jag tycker att vi blev lite slarviga i andra perioden och gav bort några puckar. Vi måste se till att vi kan hålla koll på pucken. I tredje tycker jag att vi gjorde ett ganska bra jobb.