Nya norska stjärnparet: "Vi har inte hållit det hemligt"

Norge har fått sig ett nytt stjärnpar efter att Aksel Lund Svindal och Amalie Luel hittat kärleken i varandra. Vi har inte hållit det hemligt. Vi har egentligen bara gjort som normala människor gör, säger Svindal i podcasten "Må på behandling".

ANNONS

Det är inte ovanligt att idrottsstjärnor hittar kärleken i varandra. Norge har nu fått sig ett nytt stjärnpar efter att skidåkaren Aksel Lund Svindal och friidrottaren Amalie Luel blivit ett par. Duon valde att båda två att lägga upp varsin bild på sina sociala medier.

LÄS MER: Superguide: Här är allt du behöver veta inför premiären

Något som de gjorde på den norska nationaldagen, 17 maj.

Valet att posta bilderna gjorde att spekulationerna satte igång direkt.

LÄS MER: Öckerös smäll – förlorar miljonbelopp

Strax efteråt valde Luel att gå ut och berätta att duon var ett par.

ANNONS

– Jag har väl egentligen sagt det jag vill säga om saken. Jag har inte så mycket annat att säga, sa hon då.

LÄS MER: Woods enorma lyxbåt – värd 170 miljoner kronor

"Det är en klichéhistoria"

Aksel Lund Svindal tog två OS-guld, fem VM-guld och rad andra internationella medaljer under sin långa och framgångsrika karriär. Under förra året valde han att avsluta sin karriär genom att ta ett VM-silver i Åre.

LÄS MER: "Foppas" fina gest för cancersjuke Sigge: "Han är bäst i världen"

Amalie Luel satte nytt norsk rekod på 400 meter häck under 2019.

När Lund Svindal var med och gästade podcasten "Må på behandling" valde han att berätta lite mer om hur stjärnparet hittade varandra.

– Vi träffades på Toppidrottscentret. Vi pratade lite, sen träffades vi lite, tog en middag. Det är en klichéhistoria, säger han enligt Nettavisen.

– Vi har inte hållit det hemligt. Vi har egentligen bara gjort som normala människor gör, säger han och berättar att paret tidigare valt att inte lägga ut lägga ut bilder på varandra.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS