Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Detroits Henrik Zetterberg firar sitt mål i matchen med Florida.

Ny förlust när Zetterberg bröt måltorkan

Detroits lagkapten Henrik Zetterberg gjorde sitt första mål på 22 matcher. Men vad hjälpte det? Detroit förlorade mot Florida, 1–2 efter förlängning, och har bara en seger på de tio senaste matcherna.

Han hade inte gjort mål sedan den 18 oktober. Inte undra på att Henrik Zetterberg kände en lättnad över att äntligen få dit pucken igen.

I slutet av den första perioden fick han tag i pucken vid egen blå linje, drev den mot mål och satte den bakom Floridas målvakt James Reimer. Det var hans femte mål den här säsongen.

Det var skönt att se att pucken gick in, säger Henrik Zetterberg till Fox Sports.

Samtidigt räckte inte målet för Detroit, som förlorade med 1–2 i förlängning. Floridas Michael Matheson avgjorde matchen med sitt första mål för säsongen.

Detroit har bara en seger på de tio senaste matcherna, och skulle behöva få ett slut på fler måltorkor. Centern Dylan Larkin, lagets poängbästa spelare den här säsongen, har inte gjort mål på tio matcher.

Det går inte att tänka för mycket på det. Jag tycker att "Larks" har varit otroligt bra både offensivt och defensivt. Han är väldigt bra i försvarsspelet, spelar bra i numerärt underläge och skapar många målchanser till sig själv och till sina kedjekamrater, säger Henrik Zetterberg.