Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/3

Norska tvillingarnas sorg – pappan avled på semestern

De norska konståkningstvillingarna Anne Line och Camilla Gjersem har drabbats av en familjetragedi under uppladdningarna inför OS i Pyeongchang. Tvillingarnas pappa drunknade under en semesterresa.

Anne Line Gjersem blev den första norska konståkaren på 50 år att delta i ett OS när hon representerade sitt land i Sotji-OS 2014, och nu har hon ögonen på den kommande vinterns OS i Pyeongchang, tillsammans med tvillingsystern Camilla Gjersem.

De 23-åriga konståkningstvillingarna har nu drabbats av en personlig tragedi mitt i uppladdningen. Deras pappa gick nyligen bort, 59 år gammal. Det var under en semesterresa på Filippinerna som pappan avled i en drunkningsolycka, medan tvillingarna befann sig i tyska Oberstdorf på ett träningsläger. Det skriver den norska tidningen VG.

– Det har varit väldigt tungt och påverkar oss väldigt mycket. Precis efter att det hade hänt tänkte jag: "Vad gör jag nu?". Men jag ska förstås fortsätta, jag vill inte förlora min passion så som jag har förlorat min pappa. Det hade han inte velat, säger Anne Line Gjersem till VG.

På Instagram har hon lagt upp en hälsning till sin pappa:
"Ingen kan ersätta dig. Saknar dig redan. Vila i frid pappa", skriver Anne Line Gjersem.

 

Ingen kan erstatte deg. Savner deg allerede. Hvil i fred pappa♥

Ett inlägg delat av Anne Line (@annelinegjersem)

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.