Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Alex Norén. Bild från början av augusti.

Norén bra med i Massachusetts

Alex Norén fortsätter att leverera stabil golf i Fedex-slutspelet i Norton, Massachusetts. Även andra dagen gick han runt på två under par, 69 slag.

Norén hade en fin start på den andra rundan och hade efter fyra spelade hål gjort tre birdies. Men det fina spelet bedarrade en aning på de sista nio hålen. Det blev bogey på hål 13 och 15. Tack vare en birdie på sista hålet kunde ändå Norén putsa till scoren och ligger nu på totalt fyra under par efter två rundor.

Efter att ha missat kvalgränsen i förra veckans tävling, den första i slutspelet, så talar det mesta nu för att svensken får spela vidare.

Henrik Stenson – som vann just den här tävlingen 2013, samma år som han vann hela Fedex-slutspelet – gjorde precis som sin landsman birdie på de två första hålen, de följdes sedan upp med en bogey och ytterligare en birdie. Men på hål tio kom en förödande dubbelbogey vilket gjorde att Stenson sjönk till par, vilket han också till slut landande på efter 71 slag. Han ligger kvar på totalt två under par, och väntas få spela vidare söndag-måndag.

Superstjärnan Tiger Woods fick till spelet bättre på lördagen, då han slog i fem birdies. Det innebär fyra under par totalt.

Webb Simpson är i ledning i Norton, med elva under.