Nobbar bud på Sam Larsson – Blåvitt kan få miljoner

Spanska Celta Vigo är ute efter Sam Larsson, men Heerenveen värderar sin stjärna högt. Enligt De Telegraaf har holländarna nobbat ett bud på 45 miljoner kronor och kräver bra mycket mer än så.

ANNONS
|

Sam Larsson stod för nio mål och tolv assist i den holländska ligan förra säsongen. 24-åringen är ett hett villebråd bland europeiska klubbar i sommar och den senaste i raden intressenter är den spanska klubben Celta Vigo, med John Guidetti i laget.

Enligt den holländska tidningen De Telegraaf har Heerenveen tackat nej till ett första bud från Celta Vigo, ett bud som ska ha legat på 45 miljoner kronor.Heerenveen kräver mellan 70 och 80 miljoner för att släppa sitt offensiva ess, skriver tidningen.

En övergång av den nivån skulle sannolikt innebära att flera miljoner hamnar i IFK Göteborgs ficka, med tanke på eventuell vidareförsäljningsandel och det solidaritetsersättning som Blåvitt har rätt till.

ANNONS

Förra veckan tränade Sam Larsson med Blåvitt på Kamratgården och sa till GP att han är sugen på att flytta tillen större liga.

– Jag har sagt och varit tydlig med att min ambition är att göra något annat, att flytta någon annanstans. Vi får se vad som händer, sa24-åringen då.

Sam Larsson har ett år kvar på kontraktet med Heerenveen.

ANNONS