Karl-Erik Nilsson gratulerar Rebecka Blomqvist till SM-guldet efter att hennes Göteborg säkrat den allsvenska förstaplatsen. Arkivbild.
Karl-Erik Nilsson gratulerar Rebecka Blomqvist till SM-guldet efter att hennes Göteborg säkrat den allsvenska förstaplatsen. Arkivbild. Bild: Björn Larsson Rosvall/TT

Nilsson ställer upp för omval i Uefa

ANNONS

Karl-Erik Nilsson, 63, kandiderar för ytterligare fyra år i europeiska fotbollsförbundet Uefas exekutiva kommitté.

Nilsson, som också är ordförande för Svenska fotbollförbundet (SvFF) sedan 2012, är en av nio kandidater som gör upp om åtta platser i Uefas högsta beslutande organ. Omröstningen äger rum under Uefas kongress i Montreux, Schweiz, den 20 april.

Den exekutiva kommittén består av Uefas ordförande Aleksander Ceferin tillsammans med ytterligare 16 medlemmar. I dag är Karl-Erik Nilsson förste vice ordförande bakom Ceferin.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS