Victor Nilsson Lindelöf. Arkivbild.
Victor Nilsson Lindelöf. Arkivbild.

Nilsson Lindelöf: "Mycket att ta in nu"

ANNONS
|

"Jag är jätteglad över att komma till Manchester United. Jag har njutit av min tid i Benfica otroligt mycket och jag har lärt mig massor där. Men jag ser fram emot att spela i Premier League på Old Trafford och för José Mourinho. Jag ser fram emot att komma igång och få bidra till lagets satsning mot att vinna fler titlar", säger 22-åringen till klubbens webbplats.

För Aftonbladet utvecklar mittbacken sina känslor:

- Att få komma till Premier League, en av världens största klubbar... det är mycket att ta in nu. Men det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse, säger han.

ANNONS

- Jag var så klart väldigt lycklig (när det stod klart att det skulle bli en övergång). Att få den här chansen betyder väldigt mycket för mig. Jag är väldigt glad och ser fram emot att få starta säsongen snart, säger Nilsson Lindelöf.

Tränaren José Mourinho är nöjd med sitt senaste nyförvärv:

"Victor är en väldigt talangfull ung spelare, med en fantastisk framtid framför sig i United. Vår senaste säsong visade att vi behöver alternativ och kvalitet för att få mer bredd i truppen och Victor är den första att ansluta till oss i sommar. Jag vet att vår fantastiska grupp av spelare kommer att välkomna honom som en av oss", säger han.

Victor Nilsson Lindelöf, som kommer att debutera under sommarturnén i USA i juli, har skrivit på för fyra år med option på ytterligare ett år.

TT

Fakta: Victor Nilsson Lindelöf

Född: 17 juli 1994 i Västerås.

Position: Försvarare.

Klubb: Benfica (2012–2017), Manchester United (2017–).

Tidigare seniorklubbar: Västerås SK.

Landskamper: 12 A, 13 U21, 17 U19, 5 U17.

ANNONS