Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Niklas Wikegård lägger ner sina sociala medier

Ishockeyexperten och tidigare spelaren Niklas Wikegård tackar för sig på sociala medier, det meddelar han i en sista video på Instagram.
– Det är en liten passning till den här mini-procenten som inte kan sköta sig, säger tv-profilen i inlägget.

Den före detta ishockeyspelaren och ishockeytränaren Niklas Wikegård slutar med både Instagram och Twitter. Han är i dag känd som expertröst i tv-rutan och har fått nog av sina sociala medier.

– Jag tänker lägga tiden på annat. Jag stänger mitt Instagram, jag stänger ner mitt Twitter, stänger ner rubb och stubb som snor energi, säger Wikegård i vad han menar blir hans sista Instagram-inlägg någonsin.

Till kritikerna: ”Inte för er”

I videon passar han på att gratta Färjestad till SM-guldet och visa upp sin Tre kronor-landslagströja han fått hemskickad till sig. Han vill även förtydliga att den kritik han fått på sociala medier inte är orsaken till att han slutar använda sina kanaler.

– Det är en liten passning till den här mini-procenten som inte kan sköta sig (på sociala medier). Det är inte för er jag stänger ner, tvärtom egentligen. Det är därför man skulle haft ett Instagram, för man känner de här korkskallarna som inte kan sköta sig, fortsätter experten.

Han tackar de som följt honom under åren, samtidigt som han också ifrågasätter han hur vissa personer betett sig mot honom.

– Helt klart jag funderar ju verkligen hur man kan använda sådana här ord mot folk man inte känner till att börja med. Hur man vill förolämpa någon så mycket som man gör, i alla fall gör mot mig, periodvis på Instagram.

Han avslutar videon med att tacka för sig och hälsar sina följare att de syns i arenorna, där han rapporterar för C more och TV4 under ishockeysäsongen. Experten har hamnat i blåsväder tidigare i karriären, då han riktat kritik till exempel tränare, chefer och andra involverade i hockey-Sverige.

LÄS OCKSÅ: Här är världens bäst betalda idrottsstjärnor

LÄS OCKSÅ: Bisarra uppgifter: Marcelo petad för att han pruttade och skrattade

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.