Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

NFL-tränaren Urban Meyers i blåsväder efter utekväll

NFL-tränaren Urban Meyers har hamnat i blåsväder – anledningen är ett klipp som blivit viralt efter en utekväll.
– Det han gjort är oförlåtligt, säger Jacksonville Jaguars ägare Shad Khan i ett uttalande.

I torsdags föll Urban Meyers Jacksonville Jaguars borta mot Cincinnati Bengals. Men efter matchen valde tränaren att inte flyga med sitt lag hem till Florida – i stället stannade han, enligt egen utsago, kvar i Ohio för att träffa sina barnbarn.

Meyers berättar, enligt ESPN, att han och familjen gick ut för att äta på hans restaurang i Columbus under fredagen och att många bad om att få ta bilder med honom. Han berättar vidare att han borde gått hem när folk ville dansa med honom.

LÄS MER: Emmitt Smith säljer sin lyxvilla – och en middagsdejt

Nu har tränaren hamnat i blåsväder efter att videos från fredagskvällen har spridits på sociala medier. På en video ser man hur Urban Meyers sitter i baren och en till synes yngre kvinna dansar tätt intill honom.

– Jag har tagit upp detta med Urban och detaljer kring vårt samtal kommer hållas mellan oss. Det jag kan säga är att hans beteende förra veckan var oförlåtligt. Jag uppskattar hans ånger, vilken jag uppfattade som ärlig. Nu måste han återvinna vår tillit och respekt, säger klubbägaren Shad Khan enligt ESPN.

Jacksonville Jaguars ägare Shad Khan. Bild: Matt Dunham
Jacksonville Jaguars ägare Shad Khan. Bild: Matt Dunham

Tränarens ursäkt: ”Borde inte satt mig i den situationen”

Under måndagen adresserade Urban Meyers media.

– Jag bad nyligen om ursäkt till laget och ledarna för att jag har varit en distraktion. Det är bara dumt, så jag förklarade allting som hände och stod för det. Så dumt, jag borde inte ha satt mig själv i den positionen, säger han.

LÄS MER: Brady tystade buropen med nytt rekord

Kort efter Meyers uttalande ska dock ytterligare ett klipp spridits på sociala medier, enligt ESPN. Kanalen skriver där att tränaren ser ut att tafsa på en kvinnas rumpa.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.