Real Madrids Álvaro Morata tog matchen till oavgjort med tre minuter kvar. Arkivbild.

Morata räddade Spanien från förlust

|

Det såg länge ut som att Colombia skulle ta hem segern i vänskapsmatchen mot Spanien, men Álvaro Morata såg till att slutresultatet blev 2–2, i matchens 87:e minut.

- VI hade dem mot slutet men det blev ingen vinst, men det är ändå ett gott tecken eftersom en sådan här match lätt kan bli kvarts- eller semifinal i VM, säger Morata till Telecinco efter hemmamatchen.

Spaniens Julen Lopetegui är fortfarande obesegrad som förbundskapten, tack vare det sena målet.

Spaniens David Silva gjorde 1–0-målet i matchen, innan Edwin Cardona och Radamel Falcao såg till att ta Colombia till den 2–1-ledning som höll ända till att Morata satte slutresultatet.