Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

MMA-stjärnan kan bli Hollywood-skådis

Han är en av MMA-sportens största stjärnor, och har länge haft siktet inställt på Hollywood. Nu kan Conor McGregors skådespelardrömmar gå i uppfyllelse. Enligt brittiska The Sun är han nära att få en actionroll i en kommande storfilm.

Den irländske 28-åringen Conor McGregor, även kallad The Notorious, är en av MMA-sportens allra starkast lysande stjärnor.

Han är för närvarande mästare i två viktklasser samtidigt, både fjädervikt och lättvik, en prestation som han är ensam om i UFC:s historia.

Redan klar för Game of Thrones

McGregor har också sedan lång tid tillbaka velat inleda skådespelarkarriär, och är bland annat med i den senaste säsongen av tv-serien Game of Thrones.

Redan förra året var han dessutom nära att få göra en roll i en långfilm, men drog sig ur med kort varsel.

Drog sig ur Vin Deisel-film

Skådespelaren och producenten Vin Diesel hade skräddarsytt en roll för McGregor i "XXX: Return of Xander Cage" som nyligen hade premiär i USA.

– Jag hade skapat en roll för Conor McGregor men efter att han förlorat mot Nate Diaz var han tvungen gå till en mörk plats och ta tillbaka sin manlighet, som Vin Diesel uttryckte det i en intervju med brasiliansk TV.

Uppges vara klar för ny actionfilm

Men nu kan Conor McGregor få en ny chans på vita duken. Enligt brittiska The Sun har irländaren hållit flera möten med producenter under den senaste tiden, och uppges vara klar för ny film.

Exakt vilken film det handlar om framgår inte av uppgifterna, men McGregor ska enligt tidningen, föga förvånande, få en actionroll.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.