Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

MLB-klubb på väg att säljas – efter profilernas monsterbud

Den amerikanska baseball-klubben New York Mets är på väg i från sin nuvarande ägarfamilj. Nu uppges Jennifer Lopez och Alex Rodriguez ha gett sig in i leken och budat drygt 15 700 000 000 kronor för MLB-laget.

Det råder just nu budgivning på baseball-laget New York Mets. Det är New York Post som skriver att det är tre aktörer som både visat sitt intresse och även budat på att köpa upp MLB-klubben.

En av dem – artisten och skådespelaren Jennifer Lopez tillsammans med Alex Rodriguez som vunnit World Series med New York Yankees. Enligt New York Post har Lopez och Rodriguez lagt ett bud på 15,7 miljarder svenska kronor, vilket man kunnat göra med hjälp av finansiärer.

En annan duo som gett sig in i kampen om att köpa upp New York Mets är Josh Harris och David Blitzer. Det skulle inte vara deras första idrottsklubb direkt. Harris och Blitzer äger sedan tidigare basketklubben Philadelphia 76ers, NHL-laget New Jersey Devils och den engelska Premier League-klubben Crystal Palace.

New York Mets Jeff McNeil . Bild: Julio Cortez
New York Mets Jeff McNeil . Bild: Julio Cortez

Den tredje parten i budgivandet uppges vara Steve Cohen som ska ha kommit med ett bud motsvarande drygt 18 miljarder svenska kronor.

Mets nuvarande ägare, familjen Wilpon, ska nu se över buden.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.