Mittbackstalangen uppges jagas av Blåvitt

Han bröt benet under en match för ett år sedan – nu är Abbas Mohamad tillbaka och i sitt livs bästa form. Enligt uppgifter till GT jagas han nu av IFK Göteborg.
– Det är väldigt smickrande, säger han till tidningen.

ANNONS
|

Mittbacken Abbas Mohamad ses som en av Norrbys mest lovande spelare, trots skadan som drabbade honom i november förra året.

I sista gruppspelsmatchen i Mariedal cup bröt han både skenbenet och vadbenet.

Efter en lång period av rehab är han nu tillbaka på plan – och det med besked. 20-åringen ska enligt uppgifter till GT vara ett hett mål för IFK Göteborg, redan inför nästa säsong.

– Jag fick höra det efter matchen mot Falkenberg, men jag har inte hört så mycket mer än så. Det är väldigt smickrande, så klart. Det är ju en storklubb. Jag siktar högt, jag har inte planerat att spela i superettan hela mitt liv, så självklart är det roligt att höra, säger Abbas Mohamad till tidningen om uppgifterna.

ANNONS

Men han låter inget få honom att tappa fokus från Norrbys sista match för säsongen, som spelas på lördag mot Jönköpings Södra. Och formen, den är på topp.

– Det är den bästa jag någonsin har varit i. Det känns jättebra.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS