Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Milosevic tillbaka i AIK

Det blir en tredje sejour i AIK för mittbacken Alexander Milosevic. 29-åringen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut, med den fotbollsallsvenska klubben han tog SM-guld med 2018.
– Jag är stolt och glad över att återigen få representera klubben i mitt hjärta

Milosevic har de senaste två säsongerna spelat i engelska Championship-klubben Nottingham Forest och danska Vejle. Hans första sejour i AIK var 2011–2014. I det påskrivna kontraktet finns en option på en förlängning med ytterligare två år.

– Nu längtar jag bara till att få komma tillbaka till laget och bidra till att vinna matcher, säger han i ett uttalande på klubbens webbplats.

– Jag är stolt och glad över att återigen få representera klubben i mitt hjärta. Jag är AIK och varje träning och match jag gör i den svarta tröjan är ett stort ögonblick för mig, säger han.

LÄS MER: Uppgifter: AIK-profilen nobbar Blåvitt

Erbjöds kontrakt av Blåvitt

Inför säsongen 2020 kom uppgifter från GT att mittbacken fått ett erbjudande från IFK Göteborg som var på jakt efter en förstärkning i försvaret. Men en hett eftertraktad Milosevic valde att tacka nej, för att fortsätta sin utlandskarriär i danska Velje BK.

Nu står det alltså klart att det blir en återkomst till allsvenskan – men återigen för AIK, som 29-åringen nu har representerat vid tre olika tillfällen.

LÄS MER: Fem år efter EM-guldet – så gick det för U21-landslaget

I den andra omgången av årets allsvenskan gästar AIK och Milosevic Göteborg för en match mot Blåvitt.

David Hjorter/TT

LÄS MER: IFK Göteborgs Ole Söderberg ska erövra Sveriges musikscen

LÄS MER: Se SM-finalen mellan IFK Göteborg och Gais