Milans Jose Diogo Dalot, till höger, firar tillsammans med lagkompisen Rafael Leao i 2–0-segern över Hellas Verona. Bild: Spada/AP/TT

Milan tog in på Inter

Milan tog in tre poäng på ledande ärkerivalen Inter i Serie A efter 2–0-seger borta mot Hellas Verona.

En skadad Zlatan Ibrahimovic kunde från läktarplats se sitt lag göra ett snyggt mål i varje halvlek. Rade Krunic gjorde 1–0 på en suverän frispark i 27:e minuten, bosnierns första mål i Serie A.

Fem minuter in på andra halvlek gjorde Diogo Dalot sitt första mål i Milantröjan sedan han kom på lån från Manchester United.

Milan har haft en jobbig period och segern var bara lagets andra på de sju senaste i liga- och cupspel.

Segern innebär att laget minskade försprånget till ledande Inter till tre poäng. Milan har dock en match mer spelad.