Mikael Ymer i raseriutbrott mot publiken

Mikael Ymer tappade humöret under ATP-turneringen i Sofia.
I den första omgången surnade svensken till och hamnade i ordbråk med publiken.
”Jag tjänar er årslön på banan just nu”, ropade han.

ANNONS
|

Efter en stark tävling i Davis cup, där han besegrade stjärnan Jannik Sinner, hade Mikael Ymer det desto tyngre under ATP-turneringen i Sofia.

Svensken åkte nämligen ut redan i den första omgången mot belarusiern Ilya Ivasjka efter 2-1 i set.

Den stora snackisen efter matchen är dock inte på grund av det sportsliga, utan i stället Mikael Ymers humör som tog slut mitt i matchen. Svensken hamnade nämligen i ett längre ordbråk med några i publiken, mitt i ett game i tredje set.

”Jag tjänar er årslön på banan just nu. Jag förstår inte varför ni spelar för hyrespengar. Ni borde söka hjälp. Jag tjänar er årslön just nu. Gambla inte. Gå till en psykolog. Det här är inte bra för er. Jag hjälper er. Jag donerar 100 dollar. Gambla inte med hyrespengar”, ska Ymer ha skrikit enligt SVT.

ANNONS

Exakt vad som föranledde bråket är ännu oklart.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS