Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

I ett år har de varit ett par och nu ska Mika Zibanejad och Irma Helin gifta sig. Bild: Bildbyrån

Mika Zibanejad och Irma Helin ska gifta sig

NHL-stjärnan Mika Zibanejad och Irma Helin, tidigare fotbollsspelare i Djurgården och numera expertkommentator ska gifta sig. Detta meddelar de båda på sina Instagramkonton.

Efter lite mer än ett år tillsammans meddelar nu paret att man förlovat sig efter att Irma Helin sagt ja till pojkvännens frieri.

”Det mest självklara JA jag någonsin sagt” skriver Irma Helin på sin Instagram.

2011 lämnade Mika Zibanejad Djurgården för spel i NHL och Ottawa Senators när han gick som sjätte spelare i första draftrundan. Sedan 2016 spelar han för New York Rangers. Men för många är han kanske mest känd för att ha skjutit JVM-guld till Sverige 2012.

Irma Helin fick avsluta fotbollskarriären i Djurgården tidigare i år på grund av långdragna skadeproblem. 26-åringen hann dock med hela 11 säsonger i damallsvenskan, ett SM-guld och ett framträdande i landslaget. Under sommaren har Helin varit en av de mest hyllade expertrösterna i Dplays sändningar från allsvenskan.

– För mig gick det så himla snabbt när Discovery hörde av sig och jag blev anställd. Jag hann inte tänka så mycket hur det skulle vara, helt plötsligt stod jag i studion för första gången i mitt liv. Men min första känsla var att jag älskar att göra det här, det är så oerhört kul. Jag föll för det väldigt snabbt, sa Irma Helin till Expressen i januari.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.