Mick Schumachers dröm – få prata med pappa Michael

I dag släpps dokumentären om Michael Schumacher på Netflix. I den berättar sonen Mick om sin största dröm just nu - och det är att kunna prata med pappa.
– Jag skulle ge allt, bara för det, säger han i dokumentären enligt tyska Bild.

ANNONS
|

Sedan 2013, då Michael Schumacher var med om en allvarlig skidolycka, har hans hälsotillstånd varit höljt i dunkel. Han vårdas fortfarande i sitt hem i Lausanne och i dag kommer släpps en ny dokumentär på Netflix.

I den kommer tittaren närmare familjen som berättar om det ”nya” livet efter skidolyckan i franska alperna den 29 december 2013.

Tittaren väntas även få en indikation kring hur Formel 1-legendarens hälsotillstånd är just nu. Bland annat pratar sonen Mick om hans relation med sin pappa efter olyckan.

– Jag tror att pappa och jag hade förstått varandra på ett annat sätt i dag. Helt enkelt eftersom vi nu talar ett liknande språk. Motorsport-språket, säger han i dokumentären enligt tyska Bild.

ANNONS

LÄS MER:Corinna Schumacher talar ut om livet med Michael i ny Netflix-dokumentär

Största drömmen: Få prata med Michael

Tidningen skriver att Mick har svårt att hålla tillbaka tårarna när han pratar om Michael och hans största dröm just nu - att kunna prata med pappa.

– Jag tänker att det hade varit så häftigt. Det hade det varit. Jag hade gett upp allt, bara för det.

Han pratar även om sina barndomsminnen innan olyckan.

– Det är verkligen bilder som utstrålar glädje. Efter olyckan är det givetvis så att vi inte kan göra samma saker med våra föräldrar som andra kan, eller är det i alla fall färre sådana tillfällen. Det tycker jag är lite orättvist.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS