Michael Jordan sänker priset på lyxhuset – igen

I åtta år har han försökt sälja – utan framgång. Nu sänker Michael Jordan priset på sitt lyxhus i Chicago. Reapriset? 15 miljoner dollar.

ANNONS
|

Michael Jordan är verkligen i ropet då dokumentserien The Last Dance, som handlar om basketlegendaren och det framgångsrika Chicago Bulls-laget som skördade stora framgångar under 1990-talet, går varm på streamingsajterna.

LÄS MER:Därför lämnade vi Frölunda – tränarna berättar

Det var också under tiden i Bulls som Jordan köpte det lyxhus som han nu "rear" ut.

Han förvärvade sitt mansion 1991, men efter att ha haft det i sin ägo i 21 år valde Jordan 2012 att lägga ut det till försäljning.

Prislappen då? 29 miljoner dollar.

Åtta år senare är det fortfarande ingen som har nappat och köpt villan. Så nu gör Jordan ett nytt försök att få upp intresset då han nästan halverar utköpspriset till drygt 14,9 miljoner dollar, det rapporterar Sports Illustrateds Dan Gartland.

ANNONS

LÄS MER:Underbarnet Jim Chawkis nya karriär som thaiboxare och psykolog

Anledningen till att han gör det nu? Att han hoppas på att nytt intresse ska väckas till liv efter dokumentärserien och att fler spekulanter ska dyka upp.

Och för den som gillar lyx i överflöd så är huset ett bra val.

Priset på huset som är 1800 kvadratmeter stort och med en tomt på 30 000 kvadratmeter motsvarar 143,7 miljoner svenska kronor.

LÄS MER:Fyra nya klubbrekord i Frölunda i år: "Vill inte ha proppmätta spelare"

Utöver den gigantiska tomten finns också en fullstor baskethall, en fullt utrustad skönhetssalong, puttinggreen för golf, vinkällare med plats för 500 flaskor, biosalong, 15 uppvärmda garageplatser, pool, gym, tennisbana, en stor damm.

LÄS MER:Guide: Här är allt du behöver veta om Göteborgs golfbanor

Och någon risk för trängsel i badrummet är det inte heller risk för, det här då det finns 19 stycken i huset.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS