Messi: "Trött på att alltid vara ett problem"

Barcelonastjärnan Lionel Messi fick inget varmt mottagande när han återvände från landslagsspel med Argentina. På flygplatsen väntade både skattmasen och journalister som ville höra hans förklaring till anklagelserna om hans "terrorvälde".

ANNONS
|

– Sanningen är att jag är lite trött på att alltid vara problemet för allt i klubben. Dessutom, efter en 15 timmars flygresa, väntar skattemyndigheten på mig. Det är galet, säger Messi.

Klubbkompisen Antoine Griezmanns förra advokat Eric Olhats anklagar Messi för att ha gjort livet surt för fransmannen. Olhats säger att Messi har för stort inflytande i Barcelona och att argentinarens maktspel har gjort livet svårt för Griezmann. Greizmann kom till den spanska storklubben i fjol.

Messi har haft sina duster med skattemyndigheten de senaste åren och fick 2016 ett 21 månader långt fängelsestraff omvandlat till villkorlig dom och böter.

ANNONS

Tidigare i år försökte Messi lämna Barcelona, dit han kom redan som 13-åring. Men striden kring avtalet, då Messi hävdade att han kunde lämna gratis, slutade med att 33-åringen spelar klart sitt kontrakt som går ut nästa år. Klubbens ledning fick stor kritik för hanteringen av situationen med Messi och klubben sportsliga svacka och nyligen avgick styrelsen och den kritiserade ordföranden Josep Maria Bartomeu.

Under den senaste veckans landslagssamlingen med Argentina spelade Messi hela matcherna mot både Paraguay och Peru. Nästa match mot Barcelona är på lördag mot Atlético Madrid

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS