McIlroys ilska mot publiken: "Gick över gränsen"

Den amerikanska publiken har hamnat i fokus under Ryder Cup. Världsstjärnan Rory McIlroy hånades under tävlingen då publiken sjöng om hans förra flickvän, Caroline Wozniacki. – Det gick över gränsen, säger McIlroy.

ANNONS
|

USA slog Europa i Ryder Cup. Under tävlingarna har den amerikanska publiken gjort sitt för att psyka de europeiska stjärnorna. Något som flera av spelarna har pratat om. Värst var det för nordirländaren Rory McIlroy.

Under den sista rundan hånade den amerikanska publiken McIlroy genom att sjunga ”Sweet Caroline”. En tydlig passning mot McIlroy om hans förra förhållande med tennisstjärnan Caroline Wozniacki från Danmark.

– Det gick över gränsen. Ett par gånger gick det in i mig och det skulle det inte ha gjort. Men det finns en hel del känslor, säger McIlroy.

McIlroy fick stöd av flera av sina lagkamrater, bland annat från Sergio Garcia.

ANNONS

– Jag kan inte ljuga, det har varit väldigt dåligt. Det är otroligt olyckligt eftersom jag gillar USA och amerikanerna och har en amerikansk fru. Men jag skäms för jag vet hur upprörd min fru blir när publiken säger dessa saker, säger Garcia enligt USA Today.

ANNONS