Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic firar med laget efter segern i Europa League-finalen mellan Ajax och Manchester United på Friends Arena.

Mata om Zlatan: Han är en kämpe

Juan Mata saknade Zlatan Ibrahimovic i Europa League-finalen. Men han är säker på att svensken kommer spela fotboll igen.

Premier League-klubben fick klara sig utan Zlatan Ibrahimovic i finalen på Friends Arena. I alla fall på planen. I slutet av matchen var svensken nere vid Manchester Uniteds avbytarbänk och deltog sedan i jublet inne på planen.

Efteråt tog han del av firandet i omklädningsrummet.

- Han var väldigt glad och väldigt stolt. Han har spelat en stor roll för oss i den här cupen, sade lagkompisen Juan Mata.

- Att få vara med om en final här i Sverige, hans land och där han är väldigt omtyckt... Det var en speciell dag för honom.

Ibrahimovic skadade sig i Europa League-kvartsfinalen mot Anderlecht.

Korsbandsskadan innebar att säsongen var över och att tiden i Manchester United, där kontraktet går ut sista juni, kan ha nått sitt slut.

Men inte som fotbollsspelare, enligt Juan Mata.

Spanjoren tror att Zlatan Ibrahimovic kommer att spela igen.

- Det var väldigt olyckligt att han skadade sig, och det var olyckligt att det var just nu i hans karriär. Men han är en kämpe och han kommer att slita för att komma tillbaka, sade Mata.