Malmö FF och Häcken har en diskussion – Olsson kan lämna för ligakonkurrenten
Malmö FF och Häcken har en diskussion – Olsson kan lämna för ligakonkurrenten Bild: CARL SANDIN

Martin Olsson bekräftar: ”Malmö och Häcken pratar”

Martin Olsson uppges vara aktuell för Malmö FF och nu har Häckens landslagsback bekräftat att det pågår samtal mellan klubbarna.
– Malmö och Häcken pratar och för en diskussion så vi får se, säger Martin Olsson efter matchen mot Östersund.

ANNONS
|

BK Häckens landslagsmeriterade Martin Olsson kom till klubben inför säsongen. Han har haft en skadedrabbad vår men är nu igång efter uppehållet. Två mål och en assist har noterats av Olsson på elva matcher.

Under förra veckan rapporterade Expressen att 33-åringen var aktuell för en flytt till ligakonkurrenten Malmö FF och att Olsson i sitt kontrakt, som sträcker sig över 2022, har en klausul som gör att han kan gå till en ny klubb för en specifik summa.

LÄS MER:Häckens revansch – målfest på Bravida Arena

Efter söndagens match mot Östersund bekräftade Olsson att klubbarna är i kontakt med varandra.

– Just nu så vet jag inte mycket, jag har hört att Malmö och Häcken pratar och för en diskussion så vi får se.

ANNONS

Med tre dagar kvar till att transferfönstret stänger säger sig Olsson fortfarande inte veta vart i processen klubbarna befinner sig.

– Jag vet inte men jag är professionell och vill vara bra runt laget och fokusera på våra matcher och träningar så länge. Jag fokuserar på fotbollen sen vet jag inte om Häcken och Malmö kommer överens. Vi får väl se vad som händer innan det (transferfönstret) stängs.

LÄS MER:Martin Olsson slog till med första målet – på 1 591 dagar

”Visar att jag gjort något bra”

Det är en ärlig och öppen Martin Olsson som inte hymlar om erbjudandet att gå till topplaget Malmö FF, samtidigt som han hela tiden tar upp hur hans fokus ligger på Häcken mer än en eventuell flytt.

– Jag fokuserar och är i nuet men när ett lag som Malmö kommer in, som är på väg mot Champions League och som har vunnit SM-guld, det visar att jag har gjort något bra och inte bara är ett namn utan att jag gjort det bra denna säsongen, säger Olsson och lägger till.

– Jag tror de flesta spelarna i Sverige hade gillat det också om en toppklubb hade kommit för dem också. Det klart det är kul, men jag fokuserar på nuet så får vi se.

LÄS MER:Jasse Tuominen tillbaka – bättre än någonsin?

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS