Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: ALONZO ADAMS
Bild: ALONZO ADAMS

Mardrömsbesked för NBA-stjärnan

Förhoppningen var att han skulle kunna vara tillbaka efter ett par månader. Men nu kommer mardrömsbesked för NBA-stjärnan Stephen Curry, 31.

Stephen Curry och hans klubb Golden State Warriors har drabbats av ett tungt bakslag.

I den tredje perioden i mötet med Phoenix hamnade superstjärnan i en duell som slutade med att han fick avbryta matchen.

Motståndaren Aron Baynes trillade över Curry, som skadade sig så illa att han tvingades lämna planen omedelbart. Den första prognosen pekade på bruten arm, operation och omkring tre månaders frånvaro från basketplanen.

Men nu står det klart att comebacken lär dröja betydligt längre än så för 31-åringen. Enligt Sky Sport är skadan såpass illa att det är färdigspelat för Curry den här säsongen.

”En källa nära Golden State Warriors har bekräftat att skadan är värre än vad som befarades. Curry kommer missa hela säsongen”, skriver NBA-journalisten Ric Bucher på Twitter.

Ett minst sagt tungt besked för Warriors som har inlett säsongen trevande. På höstens nio första matcher har det endast blivit två segrar, vilket placerar laget näst sist i Western Conference.

Återstår att se hur laget nu klarar av att hantera det tuffa skadebeskedet på Curry, som är en av klubbens och ligans klart mest lysande stjärnor.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.