Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Carlos Strandberg passade på att inleda sitt målskytte i MFF-tröjan. Det skulle också bli inledningen på en vändning som blev värd guld.

Måldebuten startade vändningen

Carlos Strandberg kom in i somras i ett lag i en betryggande allsvensk ledning. På Östgötaporten passade han på att tacka för förtroendet med sitt första mål för säsongen.

När Pawel Cibicki försvann till Leeds fanns ett hål i Malmötruppen att fylla. Lösningen blev U21-landslagsmannen Carlos Strandberg.

Efter att ha gått mållös från sina första sex framträdanden i MFF-tröjan så kom det efterlängtade första målet i nya klubben på Östgötaporten.

Ett mål som sprakade igång det som skulle bli en vändning mot ett guldfirande.

- Jag hann inte ens själv uppfatta det. Jag fick en bra touch och den gick förbi målvakten och in i mål. Det var riktigt skönt, sade Strandberg om sin kvittering i den 49:e matchminuten.

TT: Passande läge att öppna målkontot i MFF?

- Det är klart. Mål är mål men idag var det extra skönt då vi behövde det ordentligt.

Det har på många sätt varit en annorlunda säsong för den talangfulle strikern, som hittade tillbaka till Sverige under sommarens transferfönster. Till ett lag som redan när han kom hade en betryggande ledning i allsvenskan.

Även om målen hade uteblivit fram tills nu så har förtroendet funnits där.

- Det är klart att det är svårt att slå sig in i ett lag som leder serien. Men jag är tacksam för att tränaren gett mig förtroendet.