Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

1/9

Mästarens känslosamma hyllning av Rousey

Amanda Nunes besegrade Ronda Rousey på 48 sekunder. Efter det har Rousey hållit sig borta men nu stöttas hon av boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather. – Hon är fortfarande en riktig mästare i mina ögon, säger han till FightHype.

Ronda Rousey skulle äntligen göra comeback och förväntningarna var stora. Men fighten mot Amanda Nunes var över på 48 sekunder. Efter förlusten har Ronda Rousey hållit sig borta från offentligheten.

Förlusten var hennes andra i rad efter att ha förlorat först mot Holly Holm. Efter den senaste förlusten mot Nunes stöttas Rousey nu av Mayweather.
– Jag vill att Ronda Rousey håller huvudet högt och är fokuserad. Jag vill att hon ska tro att hon är en riktig mästare och kan studsa tillbaka. Allt kommer att bli okej, säger Mayweather till FightHype och fortsätter.
– Hon mötte en tuff motståndare. Ingen kan ta bort det från tjejen hon mötte men Rousey hade varit borta länge och inte tävlat.

Mayweather som gått som tåget under sin karriär fortsätter att ge karriärsråd till Rousey som han hoppas ska fortsätta med MMA.
– Hon har mycket kvar. Jag vill inte att hon ska tro att det är det sista i livet … hon är fortfarande en riktig mästare i mina ögon. Det var hon som gjorde kvinnlig MMA skitstor. Nu är det 2017 och det är ett nytt år, förlusten var förra året. Nu är det 2017 och du är obesegrad i år. Kom tillbaka, säger Mayweather. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.