Henrik Lundqvist. Arkivbild.
Henrik Lundqvist. Arkivbild. Bild: Björn Larsson Rosvall/TT

Lundqvists nya jobb med New York Rangers

Henrik Lundqvist är tillbaka i Madison Square Garden – som expertkommentator. Under några hemmamatcher kommer målvaktsgiganten vara med i arenans egna tv-kanal.

ANNONS
|

Henrik Lundqvist gör comeback i Madison Square Garden – som expertkommentator. Under ett 20-tal av New York Rangers hemmamatcher i NHL ska den svenske målvaktslegendaren jobba för den klassiska arenans egen tv-kanal.

Lundqvist kommer att fungera som expert innan, under och efter Rangersmatcherna och debuterar i sin nya roll redan i säsongspremiären mot Dallas på torsdagen.

"I 15 år handlade allt om att spela hockey för Rangers. Nu är det dags att prata Rangers. Jag är väldigt glad att vara en del av MSG Network den här säsongen för att diskutera och hålla kontakten med sporten. Vi ses i morgon", skriver Lundqvist på Twitter.

ANNONS

I augusti meddelade 39-åringen att han avslutar karriären. Den 28 januari ska han få sin tröja med nummer 30 på ryggen upphissad i taket på Madison Square Garden på Manhattan.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS