Tottenhams Fernando Llorente firar sitt andra mål på det snöymniga Wembley.

Llorente sköt Tottenham till kvartsfinal

|

Tottenham hade med sig en 1–0 ledning på ett snöigt Wembley i FA-cup-omspelet mot Rochdale i halvtid. Sedan skulle en spansk trippelkanon smälla av direkt i den andra halvleken på det vita underlaget.

Då trädde Fernando Llorente fram och gjorde ett äkta hattrick på mindre än en kvart. Första målet kom två minuter in i den andra halvleken. Det följde han upp med att sätta 3–0 sex minuter senare. Han fullbordade sitt hattrick i matchminut 59 när han knoppade in ett nätt inlägg från tvåmålskytten i matchen: Heung Min-Son.

Matchen slutade till slut 6–1 efter att inhopparen Kyle Walker-Peters avslutat målskyttet efter en kombination med Dele Alli.

Nu är Londonlaget klart för kvartsfinal, där möter man Swansea som också säkrade en kvartsfinalplats via omspel.