Chelseaspelarna firar Eden Hazards avgörande mål i ligacupen i onsdags.

Liverpool vill ha revansch mot Chelsea

Serieledande Liverpool är ute efter revansch mot Chelsea efter förlusten i ligacupen. Mycket kommer att handla om att stoppa formstarka Eden Hazard.

Ligacupen i onsdags, då Chelsea vände och vann med 2–1, kommer fungera som tändvätska för Liverpool inför lördagens toppmöte i Premier League, menar tränaren Jürgen Klopp.

- Vi har haft två dagar på oss att komma tillbaka och det har vi gjort. Det har helt klart adderat motivation. Vi vill slå tillbaka, säger han enligt Reuters.

Kan vinna sjunde raka

Liverpool har vunnit sina sex inledande matcher i ligan och vill att vinnartrenden håller i sig när det är dags för stormötet på Stamford Bridge.

En nyckel är att få stopp på snabba belgaren Eden Hazard, som avgjorde ligacupmatchen med en läcker soloprestation i slutminuterna och redan gjort fem ligamål den här säsongen.

- Eden Hazard är en speciell spelare men jag behövde inte onsdagens match för att se det, det var redan glasklart. Vi måste se till att stänga rätt ytor, ingen spelare är omöjlig att försvara mot, säger Klopp.

"Ingen är större än klubben"

Manchester United har inte haft en lika bra start på säsongen som Liverpool och Chelsea. Inför lördagens möte med West Ham har mycket handlat om den frostiga relationen mellan tränaren José Mourinho och storstjärnan Paul Pogba som i veckan blev av med rollen som vicekapten.

Mourinho, som menar att Pogba är "en spelare och ingen kapten", säger att han är nöjd med fransmannens inställning och träningar den här veckan. Men han är också tydlig i en annan åsikt.

- Han är en spelare som alla andra. Ingen spelare är större än klubben, om jag är nöjd med honom så spelar han, och om jag inte är det så spelar han inte.