Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Lingmerth: "Känns riktigt bra"

Fem birdies och resten par. David Lingmerth, 29, presterade mycket bra golf även under andra dagens spel av PGA-tävlingen i Maryland. Med totalt tio slag under par är han överst i resultatlistan.

Medan flera av de bästa europeiska golfspelarna är hemma och förbereder sig inför British Open, tar David Lingmerth tillfället i akt och spelar riktigt fin golf på den för honom välbekanta golfbanan i Maryland.

Han är två slag före tvåan Geoff Ogilvy, Australien, och ytterligare två före trean Daniel Summerhays, USA, efter den andra rundan.

- Jag har haft rätt bra kontroll på spelet så här långt, men det återstår 36 hål. Jag ser fram emot fortsättningen. Men allt känns riktigt bra, säger han.

Det är den första PGA-tävlingen som spelas på golfbanan i Maryland sedan 2006. Lingmerth har vunnit på banan tidigare. 2012 tog han hem en tävling på den amerikanska utmanartouren Web.com Tour.

- Varje gång du kommer tillbaka och spelar på en bana som du har positiva minnen ifrån så hjälper det. Jag har nog lite av en fördel, säger han.

Tävlingens andre svensk, Jonas Blixt, har däremot spelat klart. Han är 22 slag efter Lingmerth efter 78 slag under fredagen.