Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Tennisspelaren Robert Lindstedt.

Lindstedt skrällde i bröderna Bryans comeback

Tennisveteranen Robert Lindstedt stod för en rejäl skräll i den första omgången av Brisbanes dubbelturnering. I ovanligt par med kanadensaren Milos Raonic, rankad 18 i världen i singel och på väg tillbaka efter skadeproblem, besegrades stjärnparet Mike och Bob Bryan.

Lindstedt/Raonic vände och vann mötet med de amerikanska tvillingbröderna, som vunnit 16 grand slam-titlar och tagit OS-guld tillsammans, med setsiffrorna 3–6, 6–4, 10–7.

40-åriga Mike och Bob Bryan, rankad 1 respektive 14 i världen i dubbel, spelade inte tillsammans under den andra halvan av 2018 då Bob drabbades av en höftskada. Förlusten mot Lindstedt, rankad 46 i dubbel, och Raonic, utan dubbelrankning, var de toppseedade bröderna Bryans första match sedan i maj, enligt ATP-tourens webbplats.

I andra omgången möter 41-årige Lindstedt och 28-årige Raonic de australiska hemmaspelarna James Duckworth och Jordan Thompson.

Om två veckor inleds årets första grand slam-turnering, Australian Open i Melbourne. Det är oklart om Lindstedt och Raonic planerar att kampera ihop även då.