Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/5

Lindsey Vonn om uppbrottet från PK Subban: ”Njuter av livet”

Skidstjärnan Lindsey Vonn och hockeystjärnan PK Subban var ett par i två år. Två omskrivna år då paret syntes överallt – men det slutade med att de gick isär.
Nu berättar Lindsey Vonn om uppbrottet i en intervju med People.
– Jag tyckte inte om vem jag blev, säger hon.

De två stora stjärnorna träffades 2018 och det gick undan direkt. För ett år senare förlovade sig paret och det såg ut som en blixtförälskelse som skulle hålla i sig. Det slutade dock med att paret gick isär.

Endast ett år efter förlovningen.

Därefter har det varit tyst från de båda om varför det tog slut.

LÄS MER: Kvartetten som gör upp skidvärldens toppjobb

Nu öppnar Lindsey Vonn dock upp i en stor intervju med People berättar hon om uppbrottet. I intervjun berättar hon att hon själv anpassade sig för mycket efter PK Subban och inte gillade personen hon höll på att bli.

– Jag ville att någon skulle älska mig för att väga upp det faktum att jag inte älskade mig själv än, säger hon.

I intervjun berättar hon även om att hon nu inte har inlett någon ny relation efter att hon och PK Subban gick isär. Istället har hon fokuserat fullt ut på att lära sig att älska sig själv först innan hon älskar någon annan.

– Jag njuter av livet. Det är skönt att vara så trygg i mig själv och med livet att jag har det bra på egen hand, säger hon.

LÄS MER: Shiffrins dröm: Göra "en Anja Pärson"

Lindsey Vonn höll på att bli den alpinåkare med flest segrar i världscupen genom alla tider. Men en jobbig knäskada satte stopp vid 82 segrar och Ingemar Stenmark fick behålla sitt rekord på 86 segrar.

Förutom alla de segrar tog även Lindsey Vonn ett OS-guld, tre VM-guld och flera andra tunga medaljer innan hon avslutade sin karriär som 34-åring.

PK Subban har gjort 790 matcher i NHL för klubbar som Montreal Canadiens, Nashville Predators och New Jersey Devils. Han har även vunnit ett OS-guld med Kanada.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Alexander Olausson guidar till den bästa sporten vid sidan av eliten. För att anmäla dig behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt. Anmäl dig här.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.