Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Lindelöf om utskällningen av lagkamraten: "Helt borta"

Sebastian Larsson fick sig en rejäl hårtork av Victor Nilsson Lindelöf mot Mexiko. Nu förklarar mittbacken varför han skällde ut lagkamraten.
– Han kändes helt borta, säger han.

Sebastian Larsson blev rejält förbannad när Sverige inte fick straff med sig efter att bollen tagit på armen på Javier Hernandez mot Mexiko. Men domaren friade även efter att ha kollat med VAR.

Men Larsson hade svårt att släppa den situationen och fortsatte skälla på domaren. Till slut rann bägaren över för Victor Nilson Lindelöf som tog tag i Larsson och gav honom en liten utskällning.

– Jag var lite irriterad på honom! Han fokuserade på fel saker och fastnade lite och det fanns viktigare saker att fokusera på men han fastnade som sagt i någonting. Jag vet inte i vad men i något och då var jag tvungen att ryta till lite och skälla på honom, säger han.

Vad sa han till dig efteråt?

– Nej, jag vet inte. Han kändes helt borta när jag skrek på honom men efteråt skrattade vi åt det.

Gillar du att ta ansvar?

– När jag känner att jag måste ta ansvar så tar jag ansvar. Igår kände jag att jag behövde ta lite mer ansvar och då gjorde jag det. Men när jag inte behöver ta ansvar så gör jag inte det utan låter andra ta det.

Ganska stort att spela VM va?

– Det är väldigt stort!

– Sen är jag i min bubbla och när jag lever i bubblan så tänker jag inte så mycket på andra saker förutom fotbollen och mina prestationer. Innan match tänker man inte så mycket utan det är mest efteråt som man kan tänka på att nu har man spelat VM, gjort en VM-match och fått representera Sverige. Sen går jag tillbaka in i bubblan men det är mest några timmar efter matchen som man tänker på vad man får vara med om att uppleva ett VM och det är många som drömmer om det.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.