Hedvig Lindahl i debuten för Atlético Madrid i augusti.
Hedvig Lindahl i debuten för Atlético Madrid i augusti. Bild: Javier Soriano/AP/TT

Lindahl höll nollan i ligadebuten

ANNONS

Den svenska landslagsmålvakten Hedvig Lindahl fick en lysande ligapremiär för Atlético Madrid. Hon höll nollan när Atlético besegrade Sevilla med 3–0.

Det var också andra matchen i rad som Lindahl höll nollan. I den spanska supercupmatchen mot Levante för en vecka sedan blev resultatet också 3–0.

Lindahl åkte på en knäskada efter blott en match (i Champions League) med sin nya klubb i augusti och opererades under hösten. Hon gjorde comeback i supercupen tidigare i januari, men hade inför söndagen inte spelat någon ligamatch.

I hemmamatchen mot Sevilla ställdes Lindahl mot svenskorna Sejde Abrahamsson, mittback, och Julia Karlernäs, innermittfältare. Abrahamsson byttes ut efter en kvart i andra halvlek.

ANNONS

Ingela Ahlberg/TT

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS