Lindås fortsätter SSL-uppladdningen - värvar från Pixbo

Lindås IBK fortsätter uppladdningen inför sin första säsong i innebandyns högstaserie SSL genom ännu en prestigefylld värvning - Tim Wiklund ansluter från lokalkonkurrenten Pixbo.

ANNONS
|

Lindås IBK fortsätter förstärka truppen inför intåget i SSL.

I juni värvade Lindås IBK 27-årige Oskar Henriksson, med ett förflutet i Pixbo, från schweiziska Uster.

LÄS MER:Mycket är nytt i Lindås

Nu har klubben gjort klart men ännu en tung värvning - från just lokalkonkurrenten Pixbo.

Backen Tim Wiklund, med åtta säsongen i Pixbo bakom sig, ansluter till laget - någon Lindås kallar för "en av de viktigaste pusselbitarna" i lagbygget.

– Det känns spännande och kul, roligt att sluta upp med mina gamla 91 kollegor samt se och träna med ett par riktigt vassa yngre framtidsnamn, säger 27-åringen i ett pressmeddelande.

Tränare Joacim Bernvid om lagets senaste tillskott:

ANNONS

– En person som är en kulturbärare som står för noggrannhet och proffsighet. Tim är en fantastisk innebandyspelare som kommer kunna driva vårt anfallsspel från bakplan samt öka på aggressiviteten i defensiven.

I och med värvningen av Wiklund är klubben färdigvärvade och redo för SSL-säsongen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS