Liam Gallagher mordhotade Stefan Savic: ”Svikit alla”

Hot och hat har blivit en vardag för många elitidrottare. En som nyligen utsattes är Atletico Madrids mittback, Stefan Savic, som hotades av världsstjärnan Liam Gallagher som nu pudlar. ”Jag är verkligen upprörd och irriterad på mig själv”, skriver han.

ANNONS
|

I onsdags möttes Manchester City och Atletico Madrid och det var det engelska laget som skulle gå segrande ur den matchen. En match som hade en hel del känslor och framförallt i slutminuterna.

Då hamnade flera spelare i ett bråk ute på planen.

Där Stefan Savic sågs dra Jack Grealish i håret och det fick känslorna att svalla även framför TV-apparaterna.

En som inte kunde kontrollera sig själv och gick för långt är Oasis-sångaren och världsartisten Liam Gallagher som på Twitter gick ut och hotade Stefan Savic.

”Stefan Savic, det här är ett hot. Du ser ut som en jävla tönt och om jag stöter på dig är du död”, skrev Gallagher.

ANNONS

Det skulle dock inte ta lång tid innan han insåg vad han hade gjort och tog bort sitt inlägg och därefter gav sig på en pudel.

”Kärlek kärlek kärlek fred fred fred förlåt förlåt förlåt puss puss puss”, skrev Gallagher senare och fortsatte:

”Jag är verkligen upprörd och irriterad på mig själv. Jag känner att jag har svikit alla mina fans med mitt bisarra beteende. Jag är en förebild för VUXNA. Jag hoppas att ni kan förlåta mig”.

LÄS MER:Landslagsspelare förföljs: ”Personer biter sig fast”

LÄS MER:Gais-spelare vaknade upp till sms-hot

LÄS MER:Lagkaptenernas vittnesmål: Vi utsätts för hat och hot

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS