Lasu uppges återvända till Frölunda

Nicklas Lasu, 29, vann SM-guld med Frölunda under säsongen 2015-16. Nu återvänder han till Frölunda, enligt GT.

ANNONS
|

Nicklas Lasu lämnade Frölunda efter säsongen 2016/2017 för att testa vingarna i finska Kärpät. Centern är nu inne på sitt sista år i Finland, och enligt uppgifter till GT är guldhjälten nu på väg hem till Göteborg.

– Ingenting är undertecknat, men det finns goda möjligheter att det blir så, säger agenten Patrik Aronsson till GT.

LÄS MER: Frölundas dröm – få hem guldhjälten till nästa säsong

Publikfavoriten, med Mölndal som moderklubb, hade hela tolv säsonger i Frölunda (juniortiden inräknad) innan flytten till Finland, och var en av grundpelarna i det lag som vann SM-titeln 2016.

ANNONS

Tidigare öppnat för en återkomst

Hittills har det blivit 52 poäng på 104 matcher i Kärpät-tröjan och ett guld i den finska ligan för Nicklas Lasu som tidigare öppnat för att återvända till Frölunda och avsluta karriären i klubben.

– Men någon gång hoppas jag att jag avslutar karriären i Frölunda, det är inget snack om det. Frågan är bara när. Sen får vi se om Frölunda står där med ett välkomnande eller om jag får knacka på dörren själv, sa han själv till GP för ett tag sedan.

LÄS MER: Lasu njuter av guld i Finland – vill vinna igen med Frölunda

Frölunda sportchef Fredrik Sjöström har flera gånger tidigare pratat sig varmt om en återkomst för Nicklas Lasu.

Något han även gör den här gången.

– Han är såklart intressant för oss, inget nytt i det. Men vi kan inte kommentera andra lags spelare eller rykten för nästa säsong, säger Sjöström.

LÄS MER: Lasu är Frölundas nya kapten – när Joel slutar

Lasu själv då?

Jo, han är tystlåten.

– Det är inget nytt här, inget är påskrivet ännu, säger han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS