Ännu en operation väntar för handbollsmålvakten Mikael Appelgren, som får vänta på comebacken.
Ännu en operation väntar för handbollsmålvakten Mikael Appelgren, som får vänta på comebacken. Bild: LUDVIG THUNMAN

Landslagsmålvaktens bakslag – tvingas till ny operation

Mikael Appelgren missade stora delar av förra säsongen till följd av skador. Nu kommer nästa bakslag i rahaben – stjärnmålvakten tvingas till ytterligare en knäoperation.
– Jag känner mig frustrerad, utmattad och krossad, skriver han på sin Instagram.

ANNONS
|

Handbollsmålvakten Appelgren har en tuff säsong bakom sig där han missade stora delar av säsongen på grund av skador. Förra året tvingades han till tre operationer då både ena axeln och ena knät krånglade.

När handbollslandslaget var i Egypten och skrällde sig till ett VM-silver i vintras fick 31-åringen istället lägga fokus på rehab efter en axelskadan och operationerna.

Målet var då att vara spelredo till OS i Tokyo, vilket han var men Appelgren tog ingen plats i Glenn Solbergs trupp.

Nästa bakslag – ny operation

Appelgren som till vardags spelar i tyska Rhein-Neckar Löwen har nu åkt på nästa smäll: Höger knä har inte läkt som önskat och nu krävs ytterligare en operation, något handbollsmålvakten bekräftar på sociala medier.

ANNONS

– Det behövs en till operation för att fixa mitt knä. Jag känner mig frustrerad, utmattad och krossad. Men jag kommer att komma tillbaka och hitta energin att hantera ännu ett bakslag. Jag hoppas verkligen att detta var sista missräkningen på min resa tillbaka till handbollsplanen, skirver Appelgren på sin Instagram

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS