Adi Nalic. Arkivbild

Landskrona tog viktig seger mot Gefle

|

Mötet Landskrona–Gefle i superettan var en match mellan två lag som jagade en välbehövlig seger. Och den tog Landskrona med 3–1, trots att man fick avsluta matchen med nio man efter att ha drabbats av både skada och utvisning efter alla byten var gjorda.

Landskrona på kvalplats hade inte vunnit sedan man slog just Gefle borta i slutet av maj med 5–1. Och Gefle under kvalstrecket hade elva raka matcher utan seger sedan april.

Hemmalaget fick en drömstart då Adi Nalic nätade redan i andra minuten. Och i 37:e minuten kunde Melvin Frithzell öka på till 2–0. Adam Bergmark Wiberg gav Gefle visst hopp när han reducerade till 1–2 strax före pausen. Men i mitten av andra halvlek satte Nalic sitt andra mål för dagen.

Segern förde upp Landskrona över kvalstrecket och dessutom har man nu plus i målskillnad.