Colorados Gabriel Landeskog firar målet. Men laget åkte ändå på en förlust.

Landeskog målskytt i återkomsten

Gabriel Landeskog gjorde mål direkt när han var tillbaka på isen efter fyra matchers avstängning. Men det räckte inte för Colorado, som radar upp förluster.

|

– Det känns bra att vara tillbaka och att få en möjlighet att göra mål, säger Colorados svenske lagkapten, enligt AP.

Tampa Bay tog sin tredje raka seger i NHL-ishockeyn när laget slog Colorado. Efter första perioden stod det 2–2, men därefter drog Tampa Bay ifrån till 5–2.

– Det är fyra förluster i rad. Vi måste hitta ett sätt att ta oss ur det här, säger Landeskog, som stod för det första av Colorados mål, under matchens andra minut.

Landeskog var tillbaka efter en fyra matcher lång avstängning för crosschecking mot Calgaryspelaren Matthew Tkachuk i en match den 25 november. Under avstängningen förlorade han drygt en miljon svenska kronor i utebliven lön.

Ett lag som har bättre flyt i spelet är Pittsburgh. Efter seger mot New York Islanders, med 4–3 efter förlängning, har de regerande mästarna vunnit fem av de sex senaste matcherna.

Pittsburghs Carl Hagelin noterades för en assist. Lagkamraten Matt Hunwick avgjorde matchen, en och en halv minut in i förlängningen.