Lagkamratens hyllning av Zlatan: "En gåva att vara i kontakt med honom"

Zlatan Ibrahimovic, 38, visade omgående att han höll hög nivå fortfarande efter flytten till Milan. Nu hyllas svensken av lagkamraten, Theo Hernandez. – Att få vara i kontakt med Zlatan är en gåva, säger han till Gazzetta dello Sport.

ANNONS

På sistone har flera av Zlatan Ibrahimovics gamla lagkamrater berättar hur det är att ha svensken som lagkamrat.

– Han behandlade mig ganska tufft ... han bad alltid om bollen, ofta bryskt. En gång gjorde jag mål på egen hand mot Napoli efter att ha beslutat mig att avsluta själv när han var bra placerad. Jag tänkte att det vore bäst att jag satte den för annars hade han dödat mig. Vi förstod ändå varandra ganska bra, sa Alexandre Pato till Gazetta dello Sport nyligen.

– Hör här. Om ni kom hit för att hänga på stranden, gå om kring i Hollywood, så säg det bara. Jag har 300 miljoner (dollar reds. anm) på banken och en ö, jag behöver inte detta alls. Första personen som öppnar munnen dödar jag. Jag kommer verkligen döda honom, sa Joao Pedro till Record.

ANNONS

LÄS MER: Nystartade pojklaget Athletic FC gör succé: "Klart det är känsligt"

En som dock inte har något negativt att säga om Zlatan Ibrahimovic är nuvarande lagkamraten, Theo Hernandez. I en intervju med Gazetta dello Sport hyllar han den svenske anfallaren för hans betydelse för klubben sedan flytten från Los Angeles Galaxy.

- Att få vara i kontakt med Zlatan är en gåva, en möjlighet att förbättras tillsammans med en av de bästa i världen, säger han.

LÄS MER: Underbarnet Jim Chawkis nya karriär som thaiboxare och psykolog

Hernandez själv har ryktats vara på väg bort från Milan. 22-åringen själv är dock helt inställd på att bli kvar i den italienska klubben.

– Jag har allt jag behöver här för att göra det bra, det beror bara på mig och mitt jobb. Jag vill föra vårt Milan tillbaka dit där klubben förtjänar att vara sett till klubbens historia och fansens kärlek, säger han till tidningen.

LÄS MER: Han är är doldisen bakom Frölundas framgångar – hyllas av Rönnberg

Zlatan Ibrahimovic har varit hemma i Sverige sedan coronavirusets utbrott. Den nu 38-årige anfallaren har tränat med Hammarby, klubben han även är delägare i för att hålla igång. Enligt rapporter i Italien ska klubbarna inom kort få tillåtelse att börja träna igen.

ANNONS

Något som öppnar för att Milan kallar tillbaka Zlatan igen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS