Laddar upp inför OS – med att delta i Farmen

ANNONS
|

Årets upplaga av norska Farmen är en kändisspecial. Inspelningarna är nu i full gång och med på deltagarlistan finner vi Martine Ek Hagen.

– Det var överraskande, men mycket roligt, säger skidåkaren Maiken Caspersen Falla tillDagbladet, om Ek Hagens deltagande i såpan.

– Martines bästa egenskap är att hon är social och lätt att gilla. Jag tror att hon kan överraska för hon är ganska stark och allsidig, säger Heidi Weng.

Fjolårets säsong kantades av skador och sjukdomar för Martine Ek Hagen.Trotsatt inspelningarna krockar med försäsongsträningen är hennes landslagskollegor inte oroliga att det ska påverka hennes chanser i OS.

ANNONS

– Det är möjligt att nå OS även om hon är med i Farmen. Träningstimmarna hon lägger ner nu är ganska mycket mindre viktiga än de du lägger ner i augusti. Kanske blir hon mer motiverad när hon känner hur mycket hon har saknat att åka skidor medan hon är på gården, säger Maiken Caspersen Falla.

I samband med inspelningarna har inte Martine Ek Hagen gått att nå. Istället har fler av hennes kollegor fått chansen att uttrycka sig:

– När jag hörde det tänkte jag bara ”Oj, Martine!”, sägerIngvild Flugstad Østbergoch fortsätter:

– Det är inte som att jag har vetat om det länge innan det blev en nyhet. Martine har lyckats hålla det ganska hemligt. Jag tror att det kommer gå bra för henne, jag tror på Martine.

ANNONS