Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Lacazette kan straffas av Arsenal efter bilden

Alexandre Lacazette, 28, har hamnat i blåsväder och kan nu straffas av Arsenal. Detta efter att anfallaren fastnat på bild när han drar i sig lustgas.
"Vi tar det här på största allvar", säger klubben enligt The Guardian.

Det är inte första gången som en spelare i Premier League fastnar på bild när han drar i sig lustgas. Något som hänt flera gånger tidigare.

Redan för två år sedan fastnade Alexandre Lacazette på bilder från en nattklubb där han drog i sig lustgas tillsammans med lagkamraterna Mesut Özil och Pierre-Emerick Aubameyang. Den gången valde Arsenal att inte bötfälla eller straffa sina stjärnor.

LÄS MER: Tuff sits för flera spelare i coronatider: "En del ångest inblandat"

Istället kom de undan med bara en varning.

En varning som verkar ha räckt för Aubameyang och Özil men inte för den franske stjärnan, Alexandre Lacazette.

LÄS MER: Här är Göteborgsspelarna som kan hamna i kläm i coronakrisen

För nu är han i blåsväder igen.

Detta efter att han fastnat på en bild som publicerats av tidningen Daily Star där han ska dra i sig lustgas. En bild som snabbt fick stor spridning och som nu kan leda till att han straffas betydligt hårdare än första gången.

LÄS MER: Möt Joel Lundqvist i en längre intervju om livet på hemmaplan borta från strålkastarna

”Det här är en incident av privat karaktärer som vi tar på största allvar. Vi kommer att hantera detta internt”, säger en talesperson för klubben till tidningen The Guardian som även uppger att klubben kommer att straffa sin stjärna.

Den här säsongen har Lacazette medverkat i 20 matcher i ligan för sitt Arsenal där det har blivit sju mål från fransmannen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.