Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

En man blev rånad med kniv på sina matchbiljetter i Malmö. Arkivbild.

Knivrånades på Malmö FF-biljetter

En Malmö FF-supporter rånades på sina eftertraktade matchbiljetter i Malmö på lördagsförmiddagen efter att ha köat hela natten, rapporterar Kvällsposten.

Två gärningsmän ska ha hotat mannen med kniv efter att han kommit ut med sina nyinköpta biljetter till den kommande Londonmatchen mellan Chelsea och Malmö FF i Europa League.

Det var många supportrar som hade köat hela natten för att säkra platser till matchen. Den rånade mannen, som köat för de attraktiva biljetterna sedan klockan 19 kvällen innan, blev av med totalt fyra biljetter. Han fick inga fysiska skador och händelsen är nu polisanmäld.

MFF funderar nu på om de kan hjälpa mannen att ändå få se matchen.

- Det här är en trogen MFF-supporter som jag känner väl. Vi ska försöka hjälpa honom på alla sätt vi kan, men hur vet jag inte just nu. Vi är mitt uppe i biljettförsäljningen, säger Pierre Nordberg, medlems- och supporteransvarig hos MFF, till Kvällsposten.

Vid lunchtid på lördagen var alla de tilldelade 2 695 biljetterna till matchen slutsålda. Enligt MFF blev cirka 400 köande utan biljett, skriver Sydsvenskan.