Får Manchester City spela i Champions League nästa år? Arkivbild.
Får Manchester City spela i Champions League nästa år? Arkivbild. Bild: Dave Thompson/AP/TT

Klart: Då får Manchester City sin dom

ANNONS

Senast i mitten av juli får Manchester City reda på om klubben stängs av från europeisk fotboll eller inte. Det meddelar Cas, idrottens skiljedomstol, i ett pressmeddelande.

I mitten av februari kom beskedet från Europeiska fotbollsförbundet (Uefa) att City stängs av från de europeiska cuperna i två år och att klubben döms att betala drygt 300 miljoner kronor för brott mot de finansiella reglerna.

Premier League-klubben överklagade och bollen är nu hos Cas. Efter att ha hört representanter från Manchester City under tre dagar meddelar skiljedomstolen att en dom kommer "under första halvan av juli".

"Exakt datum meddelas senare", skriver Cas.

ANNONS

Oavsett vad Cas kommer fram till får Manchester City spela vidare i säsongens upplaga av Champions League, tänkt att återstarta i sommar.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS