Kharaishvili tillbaka för Blåvitt

Han saknades mot Elfsborg och då var det ”någon vecka bort” till spel för Giorgi Kharaishvili. Men mot Varberg är stjärnan tillbaka i truppen igen.

ANNONS
|

Det blev inget spel mot Elfsborg för Giorgi Kharaishvili vilket gjorde att Sargon Abraham fick chansen från start istället. Efter matchen berättade Poya Asbaghi att det inte hade varit ens nära att Giorgi skulle ha varit med i premiären.

– I dag var det ingen tvekan om att han inte var där vi vill att han ska vara. Sedan får vi se vad som händer under nästa vecka, berättade han då.

– Jag tror att det kanske kan dröja någon vecka innan han är tillbaka

Någon vecka till och med?

– Det handlar om att vi inte vill chansa med honom i det här läget, det är många matcher som kommer. Det gäller att få tillbaka honom på rätt sätt. Hade det varit sista matchen för året som kommer nu på torsdag då hade han kanske kunnat vara där, men vi måste vara smartare än så.

ANNONS

Men i truppen till mötet med Varberg var Giorgi Kharaishvili med i truppen igen. Det återstår att se om det blir spel för stjärnan redan då.

IFK Göteborgs trupp till mötet med Varberg

Giannis Anestis, Tom Amos, André Calisir, Jesper Tolinsson, Kristopher Da Graca, Alexander Jallow, Victor Wernersson, Emil Holm, Nzuzi Toki, Alhassan Yusuf, Noah Alexandersson, Hosam Aiesh, Adil Titi, Amin Affane, Isak Dahlqvist, Giorgi Kharaishvili, Patrik Karlsson Lagemyr, Sargon Abraham, Tobias Sana, Robin Söder, Alexander Farnerud.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS