Kawhi Leonards syster dömd till livstids fängelse – för rånmord

NBA-stjärnan Kawhi Leonards syster Kimesha Williams rånmördade en 84-årig kvinna.
Nu rapporterar amerikanska medier att hon har dömts till livstids fängelse.

ANNONS
|

Det var för fyra år sedan som Kimesha Williams, tillsammans med sin väninna Candace Townsel, rånmördade en 84-årig kvinna på ett kasino i södra Kalifornien.

Enligt den amerikanska kanalen ESPN ska Williams, som är syster till NBA-stjärnan Kawhi Leonard, ha följt efter den äldre damen när hon gick in på toaletten. Damen ska enligt uppgifter haft omkring tusen dollar på sig och medans Williams följde efter henne så ska Townsel ska då stannat utanför för att hålla utkik.

Lite senare ska en annan kvinna, som var i ett annat toalettbås, ha hört en duns och i samband med detta ska Williams och Townsel ha flytt från platsen enligt vittnen.

ANNONS

Den äldre kvinnan hittades sen med en skallfraktur och dog några dagar senare på sjukhuset.

Nu rapporterar amerikanska medier att Williams och Townsel båda döms till livstids fängelse, utan möjlighet till villkorlig frigivning.

Williams ska ha nekat till anklagelserna vid samma dag som hon dömdes.

Kawhi Leonards pappa mördades 2008.
Kawhi Leonards pappa mördades 2008. Bild: José Luis Villegas

Kawhi Leonards pappa mördades 2008

Kimesha Williams bror Kawhi Leonards är född i Los Angeles och blev en stor stjärna redan i college-åldern. I NBA har han varit en av ligans absolut bästa spelare de senaste åren. Kawhi Leonard spelar numer för Los Angeles Clippers, men har vunnit NBA-titeln med både Toronto Raptors (2019) och San Antonio Spurs (2014).

2008 drabbades Kawhi Leonard av en stor tragedi när hans pappa blev ihjälskjuten på sitt jobb.

Kawhi Leonard har inte uttalat sig om brottet som hans syster gjort sig skyldig till.

LÄS MER:Dillion Brooks slog LeBron James i skrevet

LÄS MER:Demar DeRozans dotter skrek – för att psyka motståndarna

LÄS MER:Mångmiljonböter för bänkade toppspelare i NBA

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS